2017/06/22

WEEK 2: Kuumuutta ja sairastelua

Heippa hei täältä Lontoosta. Kaksi viikkoa on vierähtänyt uskomattoman nopeasti täällä Englannin maaperällä. Viime lauantain vietin Lontoon ydinkeskustaan tutustuen uuden suomalaisen aupparikaverin kanssa, jolle nämä paikat ovat jo ennestään tuttuja. Siinä sainkin samalla oman henkilökohtaisen turistioppaan, joka näytti mulle Oxford streetin, Buckinghamin palatsin seudun ja Piccadillyn alueen. Pääsin myös tutustumaan Primarkiin, josta kaikki puhuvat. Yhden päivän aikana opin käyttämään junaa ja metroa (tai siis tubea), ja jatkossa uskallan ehkä liikkua niillä yksin. 

Sunnuntaina mentiin espanjalaisten kavereiden kanssa Brightoniin päiväksi. Lojuttiin pääosin rannalla kärventymässä, mutta käveltiin myös ympäri kaupunkia katselemassa ihmisvilinää. Pakko todeta, että Brighton on kenties enemmän minun mieleeni kuin Lontoo! Pienemmän kaupungin "rauhallisuus", värikkyys ja meri tekivät ehdottomasti vaikutuksen.


Buckinghamin palatsi ja kuningattaren 91-vuotis synttärikulkue
Carnabyn ihana alue!
Ensimmäistä kertaa yksin metrolla




Brightonista


Heti alkuviikosta tytöt sairastuivat oksennustautiin, ja vietin muutaman päivän tyttöjen ja toisen vanhemman kanssa kotona. Tiistai-iltana sairastuin itsekin tautiin, ja perässä tulivat kummatkin vanhemmista. Koko viikko on siis mennyt sairastellessa, mutta toivotaan, että pahin on jo ohi. Ei siitä syystä siis mitään sen ihmeellisempiä uutisia kerrottavana :)

Sairastelu 30 asteen lämpötilassa ei ollut hauskaa!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti