2017/08/17

WEEK 10: Viimeistä viedään

Viimeinen viikko alkaa olla kohta paketissa, ja lauantai-aamuna tämä tyttö ottaa suunnan kohti Suomea. Ensi viikon kalenteri alkaa täyttyä tavallisesta suomiarjesta kuten sijaisuudesta, siivoustöistä, kirjastossa käynnistä, tenttiin lukemisesta ja muutamasta vähän kivemmastakin jutusta. Paitsi että jokainen noista tavallisista arjen askareista tuntuu just nyt luksukselta. Täällä viikko on ollut tosi tavallinen, hyvine ja huonoine hetkineen. Ei oikeastaan mitään uutta. Lasten kanssa ollaan käyty Battersea Parkissa ja Hyde Parkissa, leikitty paljon kotona, piirretty, askarreltu ja ulkoiltu muuten vaan. Välillä päivät meinaa käydä pitkiksi, mutta hyvin ollaan niistä selvitty! Kotiinpaluu on kuitenkin jo niin lähellä, ettei malttaisi enää millään odottaa. Huomenna alkaa viimeistään pakkausurakka, kun yritän mahduttaa kaikki Lontoon ostokseni kahteen matkalaukkuun. Laukut olivat ihan täynnä jo tänne tullessani, joten saa nähdä miten onnistun saamaan kaikki tavarat täältä mukaani.

Lauantaista tulee kyllä todella pitkä päivä, sillä host-äiti heittää minut juna-asemalle 5.45, josta menen junalla lentokentälle seitsemäksi. Lennon jälkeen joudun odottelemaan Tikkurilassa ties kuinka kauan junaa, ja Joensuussa olen vasta yhdentoista maissa illalla. Pikaisesti laskettuna 17 tunnin matkustuspäivä siis tulossa. Mutta on se sen arvoista! Pitää ladata spotifyn offline-lista valmiiksi lentokoneeseen, ostaa pari lehteä ja vähän naposteltavaa lentokentältä ja ottaa tietokone lähettyville. Enköhän saa niiden parissa ajan kulumaan. Olisipa jo lauantai.


Battersea Park
Korujen tekemistä :)
Viimeisiä kertoja läheisessä puistossa!

2 kommenttia:

  1. Moikka Ilona! Ihan hassua... Vasta juteltiin siitä minkälainen kesä sulla on edessä, ja nyt se on jo takanapäin. Turvallista kotimatkaa! Toivottavasti jatkat blogiin kirjottelua Suomessakin :) t. Saara

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä! Aika menee niin nopeasti. Saa nähdä innostunko kirjoittelemaan vielä Suomessakin blogia :D Se jää nähtäväksi!

      Poista