2018/01/28

Mene pois paha pöpö

Viikonloppuna on kiva tehdä usein jotain arjesta poikkeavaa, ja ainakin vähentää kouluhommien tekoa. Tänään meillä oli tarkoitus viettää treffi-iltaa, mutta eilen avomieheni alkoi valittelemaan kipeää oloa ja tänään huomasin omakin kurkkuni kipeytyneen. Ei taas tätä sairastelua, eikä varsinkaan nyt kun ensi viikolla pitäisi lähteä Tahkolle, ja sitä seuraavalla viikolla otetaan suunta kohti Helsinkiä ja Jordaniaa. Jonkun takia flunssat tuppaa kestämään mulla aivan ikuisuuden. Pitänee siis tankata vitamiineja ja yrittää mitä lie huuhaakikkailua jotta flunssa ei iskisi päälle ainakaan kovin pahasti. Vähän sairaan olon vuoksi sunnuntai-ilta menikin meillä lepäilyksi, mutta toivottavasti huomenna olisi parempi olo meillä molemmilla ja selviäisin vain säikähdyksellä. Jos sulla on siellä ruudun takana jotain hyviä ideoita flunssan aisoihin saamiseksi, kerro ihmeessä.

Tässä vielä muutama illalla nappaamani kuva. Otin lenkille kameran mukaan, jotta voisin vähän testailla uusia netistä bongaamiani asetuksia pimeällä.  Kaipa minä joitain siedettäviä otoksia sain, mutta valokuvaamisen opettelu on kyllä yksi työmaa. Tarvitsisin ehdottomasti itselleni henkilökohtaisen opettajan, joka näyttäisi mulle perusjutut. Ps. Eikö olekin ihan supersöpö heijastinliivi?





2 kommenttia:

  1. Itelläni flunssaan auttaa apteekista saatava Posivil Zink -sinkkijuoma sekä ihan vaan lepo. Pikaista paranemista sulle!

    VastaaPoista