2018/01/19

Nostalgiaa

Törmäsin tällaiseen nostalgiseen kysymys-vastaus -postaukseen (ei aavistustakaan miksi näitä pitäisi kutsua). Muistan, että ala- ja yläasteella oli hauska täyttää tällaisia ja lukea muiden vastauksia. Tässä siis hieman päivitetty versio mun vastauksista.

1. Minkä ikäinen olet 5 vuoden päästä? -27 vuotta. Piti miettiä hetki, minkä ikäinen olen nyt.

2. Kenen kanssa olet viettänyt aikaa tänään ainakin kahden tunnin ajan? -Kahdenkin eri ystävän: aamulla teimme treenin erään ystäväni kanssa meillä, jonka jälkeen jäätiin rupattelemaan vielä joksikin aikaa. Sen jälkeen näin toista ystävääni, jonka kanssa kävimme syömässä ja päädyimme sen jälkeen vielä kahville.

3. Kuinka pitkä olet? -166 cm

4. Mikä on viimeisin leffa jonka näit? -Myönnetään: Pitch Perfect 3. Käytiin katsomassa se siskoni kanssa leffassa, ja sehän oli kerrassaan hyväntuulinen elokuva. Kerrankin kävin katsomassa elokuvissa hömppää, kun yleensä tulee panostettua hinnan vuoksi laatuun.

5. Kuka on viimeisin henkilö jolle olet soittanut? -Varmaankin joku Joensuun seurakunnan tyyppi, jolle soitin aamulla.

6. Kuka on viimeisin henkilö joka on soittanut sinulle? -Äitini

7. Mitä lukee viimeksi saamassasi viestissä? - Ystäväni vastaus kun kysyin olisiko hän voinut toimia koiravahtina erään viikonlopun: "OIII VOISIN ihan sen takia tulla tänne jos ei olis täynnä se vlkp. Friiiidu on ystävä" :D

8. Soitatko vai laitatko viestiä mieluummin? -Riippuu paljonkin kenelle ja millä asialla. Normaalisti tykkään laittaa viestiä, ellei asialla ole kiire. Puhelimessa puhuminen on edelleenkin vähän outoa, mutta joskus on kiva jutella pitkiä puheluita jos asiaa riittää!

9. Mikä on suosikkipaikkasi? - Mikään ei voita kotia.

10. Mistä paikasta et tykkää ollenkaan? -En tykkää kovin ruuhkaisista paikoista tai väenpaljoudesta ylipäätään. Esimerkiksi Prisma jouluaattoa edeltävänä päivänä on aivan kauhea!


11. Kuinka monta sisarusta sinulla on? -Kaksi, pikkuveli 21v ja pikkusisko 15v.

12. Mikä on viimeisin kuva jonka olet ottanut puhelimellasi? -Kuva pienryhmän raportointiohjeista. Onneksi tuokin kurssi on kohta ohi.

13. Onko sinulla lemmikkejä? -On, koiramme Friiiduuuu <3

14. Lempivärisi? -Riippuu missä. Vaatteissa sinapinkeltainen ja ruskean sävyt, sisustuksessa suosin mustaa, valkoista ja punertavia sävyjä, luonnossa vihreä ja valkoinen. Kaikki värit oikeassa paikassa on kivoja!

15. Moneltako heräsit tänään aamulla? -Herätyskellon oli tarkoitus soida 8:00, mutta heräsin jo sitä ennen, kuten yleensäkin. Olen aamuihminen.

16. Missä olet kymmenen vuoden päästä? -Toivottavasti edelleen yhdessä avomieheni kanssa, naimisissa, eikä muutama lapsikaan haittaisi. Ja koira. Tai kaksi. Ja oma asunto, kiva työpaikka jossa viihdyn ja vähän rahaa matkustella välillä. Ja muu perhe jossain lähistöllä. Mitäpä sitä muuta elämältä tarvitsee?

17. Sipsit vai karkit? -Ehdottomasti karkit. Irtokarkit. Ei tarvitse kahdesti miettiä. Sipsit on hyviä ja taatusti syön niitä jos on tarjolla, mutten koskaan osta sipsiä itselleni. Karkkia sen sijaan vähän liiankin usein. 

18. Mikä youtube-video sai sinut viimeksi nauramaan? -En todellakaan muista. 

19. Mikä on paras ominaisuutesi tai luonteenpiirteesi? -Sanoisin, että olen ainakin ahkera, ja välitän aidosti toisista ihmisistä ja haluan muille hyvää. 

20. Entä huonoin? -Ainakin olen välillä liian itsepintainen ja haluan saada oman tahtoni läpi. Ja olen todella omistushaluinen ruoan suhteen. Ei siis koskaan yhteistä annosta tai karkkipussia, vaan mulle oma ja sulle oma. Eikä luvatta napsita toisten ruoasta.



21. Mitä pidät päälläsi kun nukut? -Nukun yleensä vain alushousut jalassa, ellei samassa huoneessa nuku joku vieraampi ihminen.

22. Kenelle soitat kun olet vihainen tai huonolla tuulella? -Yleensä en kellekään. Huonotuulisena pidän asiat usein itselläni ja pohdin niitä yksin. Saatan kyllä laittaa ärtynyttä snäppiä kavereilleni!

23. Mikä on isoin voittamasi palkinto ikinä? -Varmaan lapsena saamani barbijuttu, kun voitin jonkun lehden kilpailun. En ole pahemmin voittanut palkintoja.

24. Mikä on inhokkiruokasi? -Merenelävät, pinaatti, oliivit, punajuuri ja suolakurkku. Yäk.

25. Onko sinulla lävistyksiä? -Lasketaanko korvikset? Niitä on viisi kappaletta.

26. Mitä kuuntelet juuri nyt? -Spotifyn Warm Fuzzy Feeling -listaa

27. Mikä on suosikkijäätelösi? -Voisin sanoa tähän että kaikki gelato. Kermaista italialaista jäätelöä ei voita mikään. Parasta ovat kaikki keksijäätelöt, mutta kaikki kelpaa.

28. Mikä on suosikkijälkiruokasi? -Meidän äidin juhannusherkku, tai joku suklainen kakku vaniljajäätelön kanssa.

29. Osaatko vaihtaa öljyt autossa? -En! Enkä aio opetella ennen kuin on pakko.

30. Pidätkö kahvista? -Kaikki jotka mut tuntevat, osaavat vastata tähän kysymykseen. Ei, en juo kahvia. En edelleenkään. En edes opettajanhuoneessa ellei ole ihan pakko. Ja pakkohan ei koskaan ole. Ei, en myöskään teetä. Voin juoda vaikka mehua tai vettä. Miten sitä on niin vaikea ymmärtää? 


31. Mitä tykkäät juoda aamupalasi kanssa? -Tuoremehu, vesi tai kylmä kaakao on aika jees.

32. Suomen paras kaupunki? -Tykkään Turusta ainakin kesäaikaan, ja Tampere on kuulemma kiva. Joensuu on toki henkilökohtaisesti paras siksi että siellä asuu niin paljon läheisiä ihmisiä.

33. Mikä on viimeisin ostamasi asia? -Jos ruoka lasketaan, niin kaakao. Muuten sukat Cubuksesta. On muutes ihmeellistä miten kaikki sukat jotenkin katoaa vaikka niitä ostaisi koko ajan lisää.

34. Mitä olet syönyt tänään? -Lounaaksi peruna-herkkusienipaistosta ja kolme palaa leipää, välipalaksi kolme päärynää ja kaksi kauraleipää juustolla, ja iltapalaksi viinirypäleitä ja leipää. Ohoh, aika paljon leipää tänään!

35. Oletko ikinä joutunut sairaalaan tai ollut ambulanssissa? -Lapsena on tullut vietettyä aikaa sairaalassa milloin minkäkin takia, mutta en muista olleeni ambulanssissa.

36. Haluatko lapsia? -Haluan ehdottomasti. Lapsiluku kahdesta ylöspäin ja mielellään suhteellisen nuorena.

37. Puhutko muita kieliä kuin suomea? -Englantia. Ruotsia auttavasti. Saksaa, espanjaa ja ranskaa olen opiskellut koulussa, mutta en voi sanoa puhuvani niitä edes auttavasti. Jonkun verran ymmärrän.

38. Nimeä henkilö jonka tyylistä pidät? -En osaa sanoa tähän mitään. Kyllähän niitä tulee aina välillä vastaan, mutta en ole koskaan kiinnittänyt asiaan niin kauheasti huomiota.

39. Kiroiletko paljon? -Joskus jos olen oikein pahalla päällä, mutta hyvin harvoin nykyään.

40. Mitkä on parhaat uutiset joita olet hiljattain saanut? -Varmaankin hääpäivän varmistuminen tänään!


41. Mihin tykkäät tuhlata rahaa? -Ruokaan yleisesti, ravintoloihin, elämyksiin, elokuvateatteriin ja joskus vaatteisiin tai sisustukseen. Ainiin, ja matkustamiseen.

42. Omistatko mitään arvokkaita koruja? -Muutaman arvokkaamman sormuksen ainakin. Ja kaulakorun.

43. Mikä on lempisarjasi? -Tässä muutama nykyinen tai joskus lempisarjani ollut: Walking Dead, Game of Thrones, Outlander, Downton Abbey, Valehtelevat viettelijät, Serranon Perhe, Moderni Perhe. Jos BBC:n Ylpeys ja Ennakkoluulo lasketaan sarjaksi, niin ehdottomasti se.

44. Mitä suunnitelmia sinulla on seuraavalle viikonlopulle? -Huomenna menen pelaamaan sulkapalloa äitini kanssa, jonka jälkeen juhlistetaan kotona mun synttäreitä vähän etukäteen. Sunnuntaina käyn vahtimassa muutaman tunnin tuttavieni lasta, käyn ravintolassa isäni kanssa ja illalla teen varmaankin analyysiä jotta gradu etenisi. Kiva viikonloppu siis tiedossa.

45. Osaatko lasketella? -Suksilla sujuu ongelmitta ja laudalla pysyn pystyssä. Laudalla laskemisen opettelu kuuluu mun sitten joskus kun kerkeää ja jaksaa ja on aikaa -listalle.

46. Mikä tekee sinuun vaikutuksen? -Toisista ihmisistä huolehtiminen omien etujen tavoittelun sijaan, avoimuus, ystävällisyys ja ennakkoluulottomuus.

47. Mitä kirjasarjaa suosittelisit kelle tahansa, milloin tahansa? -Harry Pottereita. En tiedä miten ne vetoavat aikuisiin, mutta minulle tuo kirjasarja on antanut niin paljon iloa,  etten voi muuta kuin suositella. Häpeä sinä, joka et ole lukenut Pottereita tai väität tietäväsi jo kaiken koska olet katsonut elokuvat. Huoh.

48. Oletko sosiaalinen? -Koen olevani sosiaalinen. Viihdyn yksinäni hetkittäin, mutta huomaan aina kaipaavani juttuseuraa. En ole parhaimmillani suurissa porukoissa, sillä silloin olen luonnostani enemmän kuuntelijana enkä tuo itseäni esille ollenkaan. Pienemmissä porukoissa ja ystävieni seurassa olen kuitenkin kova höpöttämään.

49. Mitä haluaisit tehdä juuri nyt? -Varmaan katsoa hetken leffaa ja mennä sitten nukkumaan. Olisipa muutama tunti enemmän aikaa iltaisin!

50. Mikä on suurin salaisuutesi? -Täytyy nyt kyllä rehellisesti sanoa, että mulla ei ole pahemmin salaisuuksia. Olen aika avoin ihminen, ja olen jokaisen pienenkin jutun kertonut ainakin jollekin. En keksi yhtään mitään, mitä KUKAAN ei tietäisi minusta.

Onnittelut jos selvisit tänne asti, se mahtoi vaatia paljon. Näkemisiin ja ensi kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti