2018/05/16

Arkiruokaa osa 4: Karpalo-homejuustosalaatti

Kun ilmat ovat lämmenneet, tekee mieli vaihtaa kuumat padat ja laatikot vähän kevyempiin ruokiin. Lounaaksi tai päivälliseksi valmistuukin usein mitä erilaisempia salaatteja, joista tässä olisi yksi uusi lemppareistani. Tämän kyseisen salaatin valmistin aineksista, jotka löytyivät jo valmiiksi kaapista, ja siksi tässä onkin hyvin suurpiirteinen ohje, jota jokainen voi muuntaa makunsa mukaan.


Karpalo-homejuustosalaatti (kahdelle)

Jäävuorisalaatti
Hieman rucolaa
Viinirypäleitä (vajaa rasiallinen)
Kaksi päärynää tai omenaa
100g saksanpähkinöitä
Kourallinen kuivattuja karpaloita
Puolikas homejuusto
Puolikas kurkku


Valmistus on erittäin haastavaa: huuhtele, kuori tarvittaessa, pilko, yhdistä ja sekoita. Jos olet oikein näppärä, niin tee kylkeen vielä joku oikein hyvä salaatinkastike, jota minä en vaivaudu koskaan tekemään.

Vinkki vitonen: Jos et halua, että omena- tai päärynäpalat tummenevat, pyöräytä ne sitruuna- tai limemehussa. Pähkinät voi myös halutessaan paahtaa kuivalla ja kuumalla pannulla.

1 kommentti:

  1. Tarjoamme lainoja, joilla on alhainen korko 2% ja ilman luottotarkistusta, tarjoamme henkilökohtaista lainaa, velan konsolidaatiolainaa, liikepääomaa, yrityslainaa, koulutusta, kotilainaa ja teidän työsi meillä on hyvä kokemus. Ota meihin yhteyttä osoitteessa: hobelmanfinance@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: hobelmanfinance@gmail.com
    Verkkosivusto: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

    VastaaPoista