2017/07/09

Trendipaikkoja ja viikonloppufiilistelyä

Tässä viikonlopun aikana olen liikkunut paljon yksikseni ympäri Lontoota. Perjantaina mulla oli pitkä pätkä vapaata keskellä päivää, joten päätin lähteä tsekkaamaan National Galleryn. Kiertelin ja katselin aikani, mutta en saanut siitä irti niin paljon kuin olisin voinut saada. Hävettää myöntää, että en ymmärrä taiteesta mitään. Haluaisin kyllä ymmärtää! Taidepläjäyksen jälkeen kävelin vähän mutkitellen kohti Oxford Circuksen asemaa, ja matkalla silmään pisti monta mukavan oloista ravintolaa. Törmäsin vahingossa myös valtavaan karkkikauppaan, josta löysin muun muassa salmiakkia ja Fazerin suklaata. Kuten arvata saattaa, saatan joskus jatkossa harhautua niille kulmille uudestaan. Illalla perille saapui myös äitini lähettämä paketti, josta paljastui salmiakkia ja Jenkki-purkkaa. Ai että kun yksi pieni paketti voi tehdä iloiseksi!

National Gallery

Karkkitaivas
Perjantain ostoksia


Lauantaina kävin katsomassa Camden Townin ihmisvilinää ja markkinoita, sillä moni on kehunut paikkaa aivan valtavasti. Minulla oli siis kovat odotukset siitä, mitä Camden tuo tullessaan, enkä joutunut onneksi pettymään. En ole ennen nähnyt tämänkaltaista Lontoota, ja meininki oli erilainen kuin esimerkiksi ihan ydinkeskustassa tai alueella, jossa itse asun. Camden oli luonteeltaan jotenkin rosoisempi, ja tunnelma oli oudon letkeä ihmispaljoudesta huolimatta. Jatkossa menen Camdeniin nälkäisenä, sillä ruokakojuja siellä riitti! Paikka on myös sellainen, johon tekisi mieli mennä kaverin kanssa. Ehkä ensi kerralla sitten. Voin kuitenkin lämpimästi suositella Lontoossa matkustaville Camdenin alueella vierailemista. Sunnuntaina jatkoin Lontoon trendialueiden kiertelyä Shoreditchiin, jonka hehkutusta en kyllä voi täysin ymmärtää. Siellä tapasin kaksi muuta suomalaista tyttöä, joiden kanssa kierreltiin ympäriinsä ja käytiin lounaalla. Loppupäivä menikin makoillessa ja musiikkia kuunnellessa!











Päivän pakolliset gelatot
Shoreditchistä


Sain vihdoin aikaiseksi ostaa nappikuulokkeet. En ole kuunnellut musiikkia yli kuukauteen, joten voi sitä onnen määrää, kun sain kuulokkeet korville!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti