2017/06/29

WEEK 3: sadepäiviä ja tutkimusretkiä

Viime viikonloppuna en yrityksistäni huolimatta löytänyt seuraa muista auppareista, joten päädyin lähtemään sekä lauantaina että sunnuntaina seikkailemaan Lontoon keskustaan yksin. Alunperin en olisi halunnut lähteä ollenkaan, sillä ajattelin, että en viihdy yksinäni kaupungilla. Joensuussakaan en mielellään lähde shoppailemaan tai katselemaan paikkoja yksinäni, sillä olen kokenut sen tylsäksi ja jopa hieman ikäväksi. Alkukankeuden jälkeen huomasin kuitenkin yksinolon olevan yllättävän ookoo, ja sunnuntaina lähdin katselemaan Hyde Parkia ja shoppailemaan itsekseni oikein mielelläni. Ehdottomasti kokeilemisen arvoinen juttu, ja tulen menemään kyllä jatkossakin! Ihanaa, ettei tarvitse olla riippuvainen muiden menemisistä ja tekemisistä jotta itse voi olla tyytyväinen.


Clapham Common


Löysin ihanan teekaupan Oxford Streetiltä!

Päivän kohokohta oli, kun huomasin osaavani auttaa eksyneitä turisteja metrossa oikeaan paikkaan. Siis minä. 



Hyde Parkissa jäätelöllä


Selfiekeppi käytössä :D
Vähän lauantain Primark-ostoksia. Ai että rakastan noita Dobby is free -sukkia!


Yksin vietetty viikonloppu teki todella hyvää, ja maanantai-aamuna jaksoin aloittaa uuden viikon hyväntuulisena ja virkeänä. Nyt ymmärrän, miksi monet au pairit sanovat viikonloppujen olevan tärkeitä jaksamisen kannalta! Vaikka täällä kotona onkin pääosin mukavaa, on tämä myös työpaikka. Pyrin kuitekin nauttimaan täällä jokaisesta päivästa huolimatta siitä, onko arki vai viikonloppu. Niin kuin jo aiemmin kirjoittelin, päätin ottaa tällä viikolla kovemman linjan tyttöjen käytöksen suhteen. Näillä näkymin näyttää siltä, että se kannatti. Aluksi ajattelin, että haluan olla heille mahdollisimman mukava ja sillä tavoin estää huonoa käyttäytymistä, mutta huoh miten tyhmä olen. Ei se vaan lasten kanssa toimi niin. Luulisi, että tietäisin sen jo opettajan sijaisuuksia tehneenä! Kaikista paras keino lasten kanssa on olla aluksi tiukka ja asettaa selkeät rajat, ja vasta sitten kun homma toimii, aletaan vähän löysätä. Sama toimii selkeästi näidenkin lasten kanssa, joten tiukka linja jatkukoon.

Tiistaina satoi ensimmäisen kerran kunnolla moneen viikkoon, ja voi miten nautinkaan sateesta näiden muutaman helteisen viikon jälkeen. Sadetta luvattiin koko viikolle, joten päätin lähteä käymään keskiviikkona päivällä Westfieldin ostoskeskuksessa. Loppujen lopuksi lähdin shoppailureissulta tyhjin käsin, mutta päädyin harhailemaan Notting Hillin alueelle, joka osoittautui ehdottomasti vierailun arvoiseksi. Notting Hillistä löytyi kasapäin värikkäitä taloja, pieniä kodikkaita teitä ja Portobello Road -tieltä paljon pieniä putiikkeja.

Torstai ja perjantai menevätkin sitten normaalin työn parissa, ja luvassa on muun muassa kirjahyllyn siivousta, pyykkäystä ja muuta hauskaa. Ensi viikolla tai hyvällä tuurilla jo nyt viikonloppuna aion mennä ravintolaan syömään, vaikka sitten yksin jos seuraa ei löydy. Olen himoinnut Hard Rock Cafen burgeriannosta koko viikon, ja kun olen kerran päättänyt saavani jotain, niin minähän saan. Hard Rock Cafe, I am comiiiiiinng!

Koulusta kotiin sateessa puiston läpi
Pesto-mozzarellapatonki shoppailureissulla 
Suloinen Notting Hill






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti