2017/04/18

Epävarmuutta ja hapuilua


Pohdin pitkään, minkä kanavan kautta voisin jakaa elämääni siitä kiinnostuneille ihmisille. Ajatus lähti siitä, kun sain tietää lähteväni kesäkuun alussa au pairiksi Lontooseen. Halusin luoda paikan ajatuksilleni, ja tallentaa tulevan seikkailuni yhteen paikkaan, sekä jakaa helposti tuntemuksiani ja kokemuksiani minulle tärkeille ihmisille. En ole tosissani koskaan ajatellut kirjoittavani blogia, mutta nyt sen aloittaminen tuntuu ajankohtaiselta ja hauskalta, siispä käyn tuumasta toimeen! Blogi on ensisijaisesti tarkoitettu ystäville, perheelle ja sukulaisille, mutta toki kaikki halukkaat pääsevät lueskelemaan pohdintoja, ajatuksenvirtaa, videoita tai mitä ikinä päätänkään tänne laittaa.
Siispä muutama olennainen ja epäolennainen fakta näin alkuun, jotta sinä eksynyt lukija pääset kärryille mitä pienessä elämässäni tapahtuu. 
1. Asun Joensuussa poikaystäväni (vai avomieheni?) ja ihanan koiramme Friidan kanssa. Huomasitteko jo, että kirjoitin automaattisesti koiran eteen sanan "ihana", mutta poikaystävän edestä se unohtui? I wonder why.
2. Opiskelen luokanopettajaksi, ja kolmas vuosi on ihan kohta lopuillaan. Kandi on palautettu, joten tämä tyttö on pian kasvatustieteen kandidaatti! Enää kaksi vuotta opintoja jäljellä, mikä on samaan aikaan niin hienoa ja niin pelottavaa.
3. Työskentelen iltaisin siivoojana, ja pidän työstäni kovasti. Ei sillä, että tekisin siivoushommia lopun elämääni, mutta kun ne on vaan niin hyvää vastapainoa tälle loputtoman sosiaaliselle luokanope-elämälle.
4. Harrastan poikkihuilun soittoa (jo kolmattatoista vuotta laiskansutjakkaa soittelua), ja aloitin piirtämään vasta vähän aikaa sitten. Ei sillä että olisin mikään Picasso. Muuten vapaa-aikani kuluu koiran kanssa ulkoillessa, ystävien kanssa ollessa, ruokaa laittaessa sekä mitäpä muuta kuin Netflixiä katsellessa. 
5. Netflixistä puheen ollen, olen kova katselemaan erilaisia sarjoja. En uskalla edes alkaa laskea, montako tuntia olen istunut television ääressä viimeisen vuoden aikana. Rakastan scifi- ja fantasiasarjoja. Mitä enemmän maailmanloppuja, lohikäärmeitä ja zombeja, sen parempi.
6. Ja ainiin, se au pairiksi lähteminen. Lähden tosiaan au pairiksi Lontoon Claphamiin kesäkuun alkupuolella. Au pairiksi lähteminen on ollut jo pitkään mun unelma, ja vihdoin muutaman sattuman kautta päädyin lähes vahingossa kesäksi Britteihin. Olen tulossa takaisin näillä näkymin elokuun lopulla, jos mua ei heitetä sieltä ulos sitä ennen!





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti