2018/05/09

Viittä vaille valmis opettaja

Havahduin tänään harjoittelun loppuluennolla ihmeelliseen haikeuden tunteeseen. Ihan samanlaiseen tunteeseen, joka minulla oli omassa ylioppilasjuhlassani opiskelijatoverini puheen aikana. Tänään oli tämän opiskeluvuoden viimeinen läsnäoloni yliopistolla, ja syksyllä yliopistolle mennessäni olen jo viidennen vuosikurssin opiskelija. Viides vuoteni jää kuitenkin lyhyeksi, sillä syyskuun lopulla Indonesiasta tullessani minulla on enää yksi kurssi suoritettavana, jonka jälkeen valmistun opettajaksi. Ihan oikeaksi, päteväksi luokanopettajaksi. Tänään luennoitsija totesi, että olemme opettajia nopeammin kuin arvaammekaan. Aivan opintojen loppusuoralla, ja loppu häämöttää jo horisontissa. Koko yliopistoaika on mennyt yhdessä silmänräpäyksessä, enkä voi uskoa, miten paljon olen näiden vuosien aikana oppinut. Ja myös miten paljon minulla on vielä opittavaa.

Ennen kesätöiden alkua pyrin parhaani mukaan nauttimaan taivaallisen kauniista ja aurinkoisista päivistä, antamaan aikaa itselleni ja tekemään juuri niitä juttuja joita rakastan. Jopa tenttikirjani viimeiseen elämänkatsomustiedon aineopintojen tenttiin ovat mielenkiintoisia: eläin- ja ympäristöfilosofiaa. Sillä on hyvä lopettaa tämä kouluvuosi ja siirtyä kohti kesää.




3 kommenttia:

  1. Oi, nauti viimeisistä opiskeluhetkistä! Voin kertoa, että ekojen työvuosien aikana niitä tulee ikävä. Ei tosin näin lomalla ;)

    T: 3v sitten valmistunut luokanopettaja

    VastaaPoista
  2. Heh, täytyy nauttia! Varsinkin kun olet varmasti oikeassa. Hyvää lomaa sulle :)

    VastaaPoista
  3. Tarjoamme lainoja, joilla on alhainen korko 2% ja ilman luottotarkistusta, tarjoamme henkilökohtaista lainaa, velan konsolidaatiolainaa, liikepääomaa, yrityslainaa, koulutusta, kotilainaa ja teidän työsi meillä on hyvä kokemus. Ota meihin yhteyttä osoitteessa: hobelmanfinance@gmail.com. Luotto on avoin kaikille kansalaisuudesta riippumatta.

    Sähköposti: hobelmanfinance@gmail.com
    Verkkosivusto: https://hobelmanfinance346789211.wordpress.com/

    VastaaPoista