2018/10/12

Kuulumisia

Ihanaa syksyä sinne puolelle ruutua! Kesän jälkeen postaustahti on vähän hiipunut, koska inspiraatio ja kiinnostus ovat olleet välillä ihan nollassa. En missään nimessä halua, että blogin kirjoittaminen on mulle yksi stressinaihe lisää, joten kun ei kiinnosta tai ehdi kirjoittaa, niin sitten ei ja sillä mennään. Viime viikon olin sijaistamassa eräällä koululla, ja kaikki menikin flunssasta huolimatta tosi kivasti. Työt jatkuvat näillä näkymin erityisopettajan sijaisuutena heti syysloman jälkeen, joten nyt on onneksi kokonainen viikko aikaa nauttia lomasta. En tosin tiedä, onko loma oikea sana kuvaamaan tulevaa viikkoa, mutta ainakin vapaa-aikaa on vähän enemmän kuin tulevilla viikoilla. 


Syyslomalla täytyy käydä yliopistolla viimeisen meneillään olevan kurssin harjoitusryhmätapaamisessa. Viimeksi kävin koulua ihan sen perinteisessä muodossaan joskus keväällä, joten olen tänä syksynä onnistunut välttelemään velvollisuuksia sen suhteen aika tehokkaasti. Jos aion valmistua lähitulevaisuudessa, täytyy minun nyt valitettavasti lopettaa tämä lusmuilu. On astuttava luokkaan kohtaamaan kaikki se tekemätön työ, ärtynyt opettaja ja luennot, jotka olen skipannut yhdellä kädenheilautuksella. Hupsistarallaa. Ja ainiin, onhan minulla tavalliset  jokailtaiset siivoustyöni ja muutama muu pakollinen juttu tehtävänä.

Onneksi syyslomalla on myös tulossa monta kutkuttavaa juttua, joita olen odottanut pitkään. Tiedossa on hääpuvun sovitusta, ammattilaisen kanssa häämeikin kokeilemista ja suunnittelua, ystävien tapaamista, stand up -keikkaa ja vaikka mitä muuta. En malta odottaa! 

4 kommenttia:

 1. Joo silloin se pittääkin kirjoittaa, kun itsestä tuntuu siltä. Väkisillä väännetyn tekstin kyllä huomaa :D
  Kivoja juttuja siulla tiijossa syksyyn! :) Ja ihana kuva <3

  VastaaPoista
 2. Täällä on myöskin kärsitty ajanpuutteesta ja inspiraatiopulasta. Onneksi blogi odottaa kyllä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi blogi tosiaan odottaa :) Ehkä se inspiraatio sieltä vielä tulee!

   Poista