2017/07/31

Viikonloppu hyvässä seurassa

Viime viikonloppuna sain vierailijan Suomesta, nimittäin äitini. Oli mukava päästä vähän lataamaan akkuja pois lontoon-kotoa ja vieläpä itselle tärkeän ihmisen seurassa. Onhan se ihan eri asia päästä juttelemaan pitkästä aikaa kasvotusten, eikä aina vaan videopuheluiden välityksellä. Perjantaina työpäivän jälkeen äitini saapui luokseni lontoon-kotiini, ja ilta meni rupatellessa host-perheeni kanssa sekä läheisessä Pizza Expressissä syödessä. Äitini ja host-perheeni vanhemmat tulivat hyvin toimeen, joten illan rupatteluiden jälkeen pieni epävarmuus siitä, miten päin ja missä sitä nyt pitäisi olla -tunne ainakin vähän väheni. Onhan se outoa, että kutsuu vieraan kotiin, jossa on itse tietyllä tapaa vieraana!

Jälkiruoka <3 

Lauantaina lähdimme V&A eli Victoria & Albert museoon. V&A on maailman suurin sisustusesineiden museo, ja pääsimmekin ihastelemaan muun muassa hienoja pukuja eri vuosikymmeniltä. Musevierailun jälkeen kävimme Harrodsilla, jossa en itsekään ollut vielä kerennyt  käymään. Ai että sitä leivosten ja suklaan määrää! Ne olivat sentään siinä hintaluokassa, että olisi voinut vaikka raaskia ostaa jotain. Harrodsin jälkeen kävimme vielä syömässä, ja sitten lähdimme hetkeksi kohti kotia lepuuttamaan jalkoja. Illalla suuntasimme sateessa uudelleen kaupungille. Kävimme vielä illallisella ja Lyceum-teatterissa katsomassa Leijonakuninkaan, joka oli todella hieno. Lavastukset olivat hienoja ja hyvin oivallettuja, ja näyttelijät osasivat hommansa.

V&A museo
Sateinen Lontoo

Leijonakuningas-musikaali
Harrodsin valikoimaa
Sunnuntaina kävimme kiertelemässä Notting Hillin alueella, ja vietimmekin siellä lopulta useita tunteja. Pienissä putiikeissa pyöriminen vei yllättävän kauan aikaa! Portebello Roadilta löysimme myös vahingossa todella hyvän italialaisen ravintolan, joka oli myös TripAdvicorin mukaan määritelty erinomaiseksi. Kannatti kuluttaa vähän aikaa ravintolan etsimiseen, sillä parempaa pitsaa en ole syönyt varmaan koskaan. Illalla kävimme vielä katsomassa Picturehouse Centralissa the Beguiledin, joka oli ihan ajatuksia herättävä elokuva.

Saporitalia on ehdottomasti vierailun arvoinen.


Maanantai-aamuna äitini lähti takaisin Suomeen, eikä ole enää montaa viikkoa siihen, että tulen perästä. Kolmanneksi viimeinen viikko lähtee pyörimään nyt, ja olen valtaosan päivistä lasten kanssa aamusta iltaan. Pienen hengähdystauon jälkeen on siis karu paluu arkeen, mutta yritän nauttia joka hetkestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti