2017/07/13

WEEK 5: kommelluksia ja arjen sujuvoitumista

Tämä viikko on viimeinen normaali työviikko ennen tyttöjen loman alkamista, joten olen pyrkinyt nauttimaan omasta ajasta tavallistakin enemmän. Ensi viikolla lähden lasten kanssa mummolaan länsi-Ranskaan, jossa tarkoituksena on viettää kuusi päivää. En malta odottaa! Sitä ennen kuitenkin vielä vähän tämän viikon kuulumisia.

Tällä viikolla on ollut pääosin hyvä fiilis, ja olen lähentynyt tyttöjen kanssa entisestään. Toki pieniä arjen kommelluksia on sattunut, niin kuin aina. Niiltä ei näköjään voi välttyä. Olen ehdottomasti itse itseni pahin arvostelija siinä suhteessa, että jos unohdan tehdä jotain tai sattuu jotain pientä vahinkoa, syyttelen niistä itseäni tuntikaupalla ja pienetkin jutut jäävät pyörimään mieleen pitkäksi aikaa. Pitäisi osata ottaa asiat vähän rennommin! Esimerkiksi viime viikon keskiviikkona unohdin laittaa tytöille snacksit koulureppuun, ja ensimmäinen asia jonka nelivuotias sanoi myöhään illalla kotiin tulleelle isälleen, oli Ilona forgot to put snacks in our bag Daddy! Tai kun toissapäivänä söin vahingossa kolme seuraavalle päivälle tarkoitettua mandariinia (jokainen lapsi siis tuo omalla vuorollaan kouluun snacksit koko luokalle, ja seuraavana päivänä olisi ollut meidän tytön vuoro) illalla babysitatessani lapsia, ja jouduttiin sit lähtemään ostamaan lisää. Hupsistarallaa. Ja mitä tytöt taas kertoi ensimmäisenä asiana juuri kotiin tulleille vanhemmilleen? Mommy, Daddy! Do you know what happened..... Hitsi kun nuo kakarat osaavat puhua. Vauvat ei voisi kieliä kaikesta vanhemmilleen?

Tällä viikolla olen ottanut tavaksi käydä pienellä iltakävelyllä nappikuulokkeet korvilla. Olen todennut sen olevan äärettömän hyvä keino omien ajatusten selvittelyyn ja arjesta irtautumiseen. Keskiviikkona kävin myös pyörähtämässä Boroughin markkinoilla ja Primarkissa, kunnes huomasin rahojeni olevan lopussa ja päädyin lähtemään takaisin kotiin. Boroughissa käydessäni ilma oli sateinen ja viileä, joten päädyin nopeasti lähtemään kohti Primarkia, jossa vietin seuraavan tunnin haahuillen ympäriinsä. Ja kyllähän sieltä muutama pikkujuttu tarttui taas mukaan. Onneksi huomenna on palkkapäivä, joten viikonloppuna piknikit ja söpöt pikku putiikit kutsuu taas!

5/10 viikkoa mennyt, jo puolet koko ajasta! Viikonloppuna on tiedossa taas uusiin ihmisiin tutustumista, ensi viikolla lähdetään Ranskaan, ja sitä seuraavan viikon viikonloppuna mun oma rakas äityli tulee moikkaamaan mua tänne Lontoon ihmeelliseen maailmaan. Niin monta kivaa juttua tiedossa, can´t wait!

Claphamin elokuvateatteri, jossa on pakko päästä joku päivä käymään. Täällä Claphamissakin on niin monta ihanaa ravintolaa ja kahvilaa, jotka pitäisi kaikki koluta läpi kukkaron ja mahan kustannuksella.
Borough Market


Southwark Cathedral Boroughin markkinoiden vieressä
London Bridgeltä otettu kuva


Päällä uusi paita, josta en osannut päättää kaupassa tykkäänkö siitä vai en. Kuten huomaatte, päätin tykkääväni ja ostin. Nyt olen aivan rakastunut!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti